FORGOT YOUR DETAILS?

MEEST GESTELDE VRAGEN

Poortman Solar heeft 25 jaar ervaring in bouwen van drinksystemen, deze systemen worden voortdurend getest en verbetert. Ieder product dat de fabriek verlaat, wordt ook nauwkeurig getest en gebruiksklaar verzonden.

Mocht er onverhoopt toch een reparatie nodig zijn, dan kunt u ons hierop aanspreken en wij zorgen ervoor dat uw drinksysteem gerepareerd wordt.

De weidedrinkbakken en drinkunits zijn zodanig gebouwd dat deze erg eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden, tevens is een handleiding meegezonden. Eventuele stekkers die aangesloten moeten worden, kunnen maar op één manier aangesloten worden waardoor u niets verkeerd kunt aansluiten.

Vertrouwd u dit nog niet, dan is het altijd mogelijk om het systeem te laten installeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij houden een eigen voorraad van onderdelen en drinkunits aan waardoor wij deze snel kunnen laten bouwen en afleveren. U kunt rekening houden met een week levertijd zolang alle onderdelen voorradig zijn.

Alle drinksystemen op onze website worden franco bezorgd, m.u.v. waddeneilanden.

Als u een geldig buitenlands btw-nummer heeft, kunnen wij u factureren met 0% btw. U dient wel bij uw eigen belastingdienst de btw op te geven.

Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen. U vindt onze gegevens onderaan de website of bij de contactpagina.

TOP