FORGOT YOUR DETAILS?

Plas Dras pomp type 50

Plas Dras pomp type 50

Vanaf € 2.050,= ex 21% btw

Kenmerken

- Maximale pompcapaciteit 50m3 per dag
- 2x 12V/100W zonnepaneel
- Eenvoudig verplaatsbaar
- Gesloten AGM batterij 12V/80A
- Tevens geschikt als algemeen pompsysteem

Plas Dras type 50

Vernattingspomp van formaat

Vernatting van weilanden is de laatste jaren in opkomst doordat dit de weidevogelstand stimuleert én hier subsidie voor wordt gegeven. Het vernatten van weilanden is een continue proces waardoor altijd een pompsysteem actief moet zijn op afgelegen stukken weiland zonder stroom.

De plasdras pomp neemt u veel werk uit handen. Het pompsysteem werkt op zonne energie en kan hierdoor op afgelegen weilanden worden geïnstalleerd. Het pompsysteem is geheel autonoom en plug & play.

Na de eerste installatie heeft u er geen omkijken meer naar dankzij de intelligente regelkast die zorgt voor in- en uitschakelen van de pomp en het in conditie houden van de batterij.

De plasdras pomp kan worden uitgevoerd met een schrikdraadapparaat om diefstal tegen te gaan, daarnaast is het geschikt om gebruikt worden als stroomvoorziening voor de afrastering.

Het pompsysteem is ook te gebruiken als universeel pompsysteem op zonne energie.

POORTMAN SOLAR - PLAS DRAS - KING OF THE FIELD

HOGE CAPACITEIT

Gemiddelde wateropbrengst per dag bij 1 m opvoerhoogte: Jan: 9 m3, feb: 14 m3, mrt: 23 m3, apr: 26 m3, mei: 32 m3, jun: 32 m3, jul: 32 m3, aug: 28 m3, sep: 24 m3, okt: 18 m3, nov: 10 m3, dec: 8 m3

DIEFSTALBEVEILIGING

Beveiliging d.m.v. schrikspanning. Pompsysteem is uit te rusten met schrikdraadapparaat voor diefstalbeveiliging. Met afstandsbediening is deze te regelen.

REGELKAST

Intelligente regelkast laadt de accu's om een aantal pompcycli eenmaal helemaal door om de levensduur van de accu's te vergroten.

ZONNEPANELEN

2x monokristallijn daglicht panelen 12V/100W. Geheel onderhoudsvrij. Panelen zijn 360 graden draaibaar en 20-70 graden kantelbaar voor maximale productie.

VERPLAATSBAAR

Syteem wordt gemonteerd op grondanker. Met extra grondankers is het systeem eenvoudig verplaatsbaar. Totaal gewicht is ca 86 kilo, zwaarste onderdeel 20 kilo.

DEGELIJK

De kast is gemaakt van dik staal en professioneel gelast en vervolgens gepoedercoat. Het ijzerwerk is duurzaam gegalvaniseerd. Alles is gericht op een lange levensduur.

OFFERTE - BESTELFORMULIER

Off en bestelform plasdras pompen
(meerdere keuzes mogelijk)
(meerdere keuzes mogelijk)
(meerdere keuzes mogelijk)
Bezig met versturen

DOWNLOAD HIER UW DOCUMENTATIE

PDF logo

 

Onderstaande bestanden zijn in PDF-formaat. Afhankelijk van uw browser openen deze bestanden in een nieuw venster óf de bestanden worden alleen door uw browser gedownload.

Datasheet Poortman Solar Plas Dras type 50

Flyer voordelen Poortman Solar Plas Dras pompen

Berekening hoeveelheid water per vierkante meter

TOP